Simon "Imosch" Sävenmark

Träning, jobb, motor, livet!

Äntligen helg

Kategori: Slydog

Äntligen! Tog helg igår vid 12:00 då jag jobbade sista passet denna vecka! Har jobbat närmare 60 timmar den här veckan! Och det känns! Vi hade en liten grillfest igår utanför mig och brorsan! Riktigt trevligt! Tack ni som var här, behövde verkligen träffa lite folk :)

Gotta Work Work

Kategori: Slydog

Är 3 övertids dagar på rad nu på jobbet, får se om jag orkar alla, 10:00-23:00, kommer bli hårt men är bara att kriga! :)

Var på Clas gymmet idag innan jobbet, fungerade bra att gå där, sen gå direkt ner och byta om sen stämpla in, får se om jag orkar/hinner träna innan kl 10:00 nu, ska försöka iaf! :)

Cya

Smultron

Kategori: Slydog

Jag och Celinn är ute och går, hittat smultron längst vägen :)

Allergisk!

Kategori: Slydog

Är så trött på den här dåliga sommaren! är så trött på att dom ska slå alla fält runtom i kommunen så man snorar ihjäl sig, och ögonen klibbar ihop :( inge kul!

Nya delar till DT'n

Kategori: Slydog

Köpt nytt sadelöverdrag, ny oljeplugg, luftfilter och tändstift! Nu ska den bli kanonfin!! :)

Ny telefon och moped

Kategori: Slydog

Har varit dåligt med updates, jobbat mycket och haft annat för mig på den lediga tiden, så har inte hunnit träna heller :( så det känns inte bra alls! Jag har köpt en ny telefon, en vit iPhone 4, som alla andra har, har laddat ner blogg.se så nu kan man blogga i telefonen :) jag har också köpt mig en moped, i ett försök att spara pengar på korta turer.